Așteptarea a luat sfârșit! Șoferii români își pot achiziționa cel mai nou Logan: Cum arată și cât costă

09 feb. 2020
Așteptarea a luat sfârșit! Șoferii români își pot achiziționa cel mai nou Logan: Cum arată și cât costă

Veste imensă pentru șoferii români și nu numai. Așteptarea a luat sfârșit! Cel mai nou Logan poate fi achiziționat. Uzina de la Mioveni i-a dat drumul pe șosele. Vă spunem noi cum arată, dar și cât costă noul Stepway.

Cum arată și cât costă noul Logan

Cel mai nou model scos de uzina de la Mioveni nu înseală așteptările fanilor. Dacia Logan Stepway este exact ceea ce trebuie pentru șoselele din România. Ca și raport calitate-preț Dacia Logan este printre cele mai populare mașini din Europa.

Pe lângă preț, modelul produs în Mioveni excelează și la capitolele fiabilitate, spațiu interior și consum.

Cea mai nouă actualizare pe care a primit-o s-a petrecut spre finalul anului trecut, când Logan a primit echiparea Stepway. Sedanul a primit noi ornamente, volan îmbrăcat în piele, asistență la parcare, precum și o gardă la sol generoasă care te încurajează să-l conduci chiar și pe drumuri de munte.

Cel mai accesibil Logan Stepway costă 10.350 de euro cu TVA inclus. Pentru această sumă clienții primesc un Logan cu motor TCe în trei cilindri, pe benzină, de 0,9 litri, care dezvoltă 90 de CP, asociat unei cutii de viteze manuale cu 5 rapoarte.

La exterior beneficiază de o serie de ornamente prin care se diferențiază de modelul standard: bandouri de protecție din plastic negru deasupra roților, precum și inserții din plastic pe barele din față și spate într-o nuanță de crom satinat care imită aluminiul.

Ca și celelalte modele ale familiei Stepway, grila lui Logan Stepway adoptă culorile barei de protecție, îmbunătățite prin dreptunghiuri cromate, care amintesc de modelul Duster.

Sistemul de infotainment Media Nav vine cu un ecran de 7 inch și dispune de tehnologie Bluetooth pentru a te putea conecta la smartphone fără fir.

Motorul oferă calități decente pentru o astfel de cilindree, iar când performanța nu este aspectul care te interesează cel mai mult, atunci poți profita de butonul Eco, care scade consumul și emisiile cu aproximativ 10%, reducând corespunzător cuplul motor.

Logan Stepway este evident optimizat pentru a fi un produs la un preț competitiv. Modelul oferă un mix de performanță – consum – spațiu interior – materiale cu adevărat remarcabil, conform promotor.ro.