Augustin Viziru surprinde după Survivor! Cine este femeia cu care se va căsători și care-i va dărui un copil.

25 ian. 2020
Augustin Viziru surprinde după Survivor! Cine este femeia cu care se va căsători și care-i va dărui un copil.

Augustin Viziru era unul dintre principalele puncte de atracție ale emisiunii Survivor, difuzată pe Kanal D. Din păcate, forma fizică nu i-a permis să facă performanțe în cadrul competițiilor sportive la care s-a angrenat și s-a accidentat destul de tare. Actorul a fost nevoit să părăsească show-ul încă de săptămâna trecută.

Augustin Viziru a avut ghinion și în cadrul emisiunii concurs, Ferma Vedetelor, când la fel a suferit o accidentare pe final și a pierdut marele premiu de 50.000 de euro, deși era favorit să-l câștige. După reality show-ul de pe Pro Tv s-a vorbit mult despre o eventuală relație dintre el și Doinița Oancea.

Doar că cei doi au luat-o pe drumuri diferite, iar actorul și-a refăcut viața alături de o femeie necunoscută în lumea showbiz-ului, pe nume Roberta. El a decis să nu spună nimic public și să fie discret. Doar că până la urmă s-a aflat că cei doi trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă și că vor avea împreună un copil.

Înainte de părăsi emisiunea Survivor, Augustin Viziru le-a dat câteva sfaturi colegilor Faimoși.

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare”, a transmis acesta coechipierilor.

Se însoară și va avea un copil

Augustin Viziru a spus vizibil marcat și că îi pare foarte rău că nu a reușit să reziste în competiție și să le arate fanilor că orice este posibil. Unicul obiectiv al vedetei în cadrul concursului sportiv a fost să fie un model și pentru copiii care îl urmăresc.

„Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, a transmis Augustin, care a mai fost căsătorit în trecut cu vedeta TV, Oana Mareș cu care avusese o relație de 11 ani.

„Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a împuşcat contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui”, a transmis o persoană din anturajul acestuia, potrivit surselor click.ro