Bianca Andreescu creează un scandal monstru! Război total între Meghan Markle și Regina Marii Britanii

11 sept. 2019
Bianca Andreescu creează un scandal monstru! Război total între Meghan Markle și Regina Marii Britanii

Bianca Andreescu a uimit o lume întreagă. A câștigat US Open după o finală epică în fața Serenei Williams, chiar pe terenul americancei. Ecourile acestui meci au ajuns la cel mai înalt nivel. A fost însă și un scandal după această partidă. S-a declanșat un război total între Meghan Markle și Regina Marii Britanii. Totul s-a aflat la doar câteva zile după finala ultiului turneu de Mare Șlem al anului.

De la ce a pornit totul? Se pare că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a început scandalul, fiin extrem de dezamăgită de faptul că ducesa de Sussex, Meghan Markle, a plecat singură la New York pentru a vedea finala feminină de la US Open. Totul în condițiile în care finalul de săptămână era foarte important pentru familia regală britanică.

De la ce eveniment a lipsit Meghan Markle

Meghan Markle ar fi trebuit să fie la finalul săptămânii trecute în Scoția, în mijlocul familiei, la Castelul Balmoral, relatează presa din Spania. Decizia acesteia de a merge peste Ocean a supărat-o pe Regină.

Relaţiile dintre regină şi Meghan Markle, soţia nepotului său Harry, au fost în general bune, dar aceste derapaje ale lui Meghan ar putea să o coste pe ducesă.

Meghan este prietenă bună cu Serena Williams și nu a vrut să rateze finala ultimului turneu de Mare Șlem al anului. Așa că ducesa și-a lăsat baltă familia și a plecat la mii de kilometri distanţă. A ignorat practic planurile pe care regina le avea cu familia sa.

Regina Elisabeta a II-a spera ca toată familia regală să fie prezentă în Scoția, acolo unde, la finalul săptămânii trecută au avut loc Jocurile din Highlands. Soţia prinţului Harry a dat peste cap toate planurile și a preferat să zboare la New York, pentru a-şi susţine prietena în finala disputată împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu. Oricum, Meghan nu i-a adus noroc Serenei, care a pierdut categoric finala cu Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană cu origini românești.