Bianca Andreescu, curtată de o super vedetă de la Hollywood! Provocarea pe care i-a lansat-o

12 sept. 2019
Bianca Andreescu, curtată de o super vedetă de la Hollywood! Provocarea pe care i-a lansat-o

A uimit America, dar și întreaga lume la finalul săptămânii trecute. A învins-o pe legendara Serena Williams la ea acasă și la turneul ei favorit. Acum are lumea la picioare. Bianca Andreescu a devenit o stea la doar 19 ani.

Acum jucătoarea din Canada cu părinți din România a ajuns să fie curtată de o super vedetă de la Hollywood. I-a fpst lansată o provocare la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Cine a curtat-o pe Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a devenit favorita vedetelor de la Hollywood după ce a câștigat US Open. Jucătoarea cu părinți din România a fost invitata celui mai popular show din SUA.

La emisiunea lui Jimmy Fallon, considerată în SUA cea mai bună emisiune de divertisment, Bianca Andreescu a făcut senzație. Dar nu singură, ci alături de o supervedetă de la Hollywood.

În culisele emisiunii, Bianca Andreescu s-a întâlnit cu Ashton Kutcher, actorul care a făcut senzație în comedii și care este căsătorit cu frumoasa Mila Kunis. Iar acolo, Bianca, fără să stea pe gânduri, s-a fotografiat cu Ashton, la cererea vedetei, și, mai mult chiar, i-a lansat o provocare.

Vor juca un meci la dublu, iar perechile vor fi formate din Ashton Kutcher și Mila Kunis împotriva Biancăi și a lui Jiimy Fallon. Provocarea a fost acceptată imediat.

Cu provocarea lansată, Bianca Andreescu a intrat în emisiunea la care a fost invitată, prezentându-și trofeul câștigat pe pământ american. A reușit cu succes să îi facă față cu Jimmy Fallon, glumețul prezentator TV. Cei doi au schimbat replici care mai de care mai amuzante.

Bianca Andreescu a dat lovitura anului. A câștigat US Open-ul, ultimul turneu de Grand Slam al anului după o finală memărabilă cu Serena Williams, 6-3, 7-5.