Bianca Drăgușanu a fost înșelată? De ce nu o mai vrea Gabi Bădălău. S-au despărțit brusc

de:
15 feb. 2021
Bianca Drăgușanu a fost înșelată? De ce nu o mai vrea Gabi Bădălău. S-au despărțit brusc

Bianca Drăgușanu este din nou singură. Fiecare dintre ei și-a spus punctul de vedere în legătură cu despărțirea, însă adevărul a ieșit la lumină de abia acum. Blondina ar fi fost înșelată, lucru care i s-a mai întâmplat de multe ori până acum.

Deși până acum se știa că principalul motiv al separarării celor doi l-a reprezentat Alex Bodi, se pare că și banii pe care Bianca îi cheltuiau au fost o mare problemă, atât pentru Gabi Bădălău cât și pentru părinții săi.

Gabi Bădălău a înșelat-o? 

Conform cancan.ro, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit definitiv și este exclus ca cei doi să mai fie vreodată împreună. Motivul principal? Gabi Bădălău și-a găsit deja jumătate. El a cucerit o altă vedetă din showbiz-ul românesc, semn că relația cu Bianca nu ducea nicidecum spre o căsătorie, așa cum aștepta toată umea.

Idila celor doi a fost una destul de controversată. Relația lor a început în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei doi au petrecut la munte, au fost apoi în câteva vacanțe, iar lucrurile păreau să meargă spre ceva serios.

Chiar Bianca Drăgușanu a fost cea care a anunțat la televizor că este posibil să aibă loc o nuntă în viitorul apropiat.

Motivul real al despărțirii 

După ultima vacanță petrecută împreună, lucrurile s-au schimbat între cei doi. Un apropiat al cuplului a declart pentru cancan.ro că Bianca cheltuia mai mult decât își permitea familia Bădălău.

Mai mult de atât, fiul lui Nicolae Bădălău i-ar fi găsit Biancăi în telefon un mesaj de la Alex Bodi, semn că cei doi nu au rupt legăturile de tot.

”Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit” a spus sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Știa că se vor despărți 

Vestea despărțirii nu a fost șocantă pentru multe persoane. Cristina Cioran mărturisea în urmă cu ceva timp la pro Tv că cei doi nu vor fi împreună pentru mult timp. Ea povestea că Bianca are nevoie de o viață mai amuzantă, agitată și este posibil ca Gabi Bădălău să nu-i poată oferi toate aceste lucruri.

Drept dovadă, așa s-a și întâmplat în mai puțin de trei luni de zile.

”Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul. Ea este o divă voluptuoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce a fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește.

Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el. Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat”, mărturisea Cristina, la Pro Tv.