Bianca Drăgușanu are o soră complet diferită de ea! Cum arată aceasta și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

31 oct. 2019
Bianca Drăgușanu are o soră complet diferită de ea! Cum arată aceasta și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Bianca Drăgușanu nu mai seamănă deloc cu cea de acum zece ani. Blondina și-a schimbat total fizionomia și aproape că nicio părticică din ea nu a rămas neoperată. Buze, nas, bărbie, pomeți, sâni, posterior… nimic nu a scăpat de mână chirigului estetician.

Sora acesteia, Oana, cu care a și concurat la Asia Express este complet diferită de cea a ajuns celebră ca Blonda lui Bote. Aceasta locuiește în județul Hunedoara și nu are nimic în comun cu showbiz-ul. Are doi copii, cu doi bărbați diferiți și muncește zi de zi la magazinul de haine pe care și l-a deschis cu sprijinul Biancăi.

Cele două nu au rezistat foarte mult în competiția difuzată de Antena 1 și asta pentru că Bianca a avut tot timpul de comentat și s-a declarat nemulțumită de ceea ce se întâmplă în show.

Cu ce se ocupă sora Biancăi Drăgușanu

„Oana are în magazin haine pe care le achiziţionează de la diverse depozite, dar şi creaţii semnate de celebra ei soră„, au declarat pentru Click.ro surse din anturajul surorilor Drăguşanu.

Cum spuneam, Oana Roxana Drăgușanu Calintir a fost căsătorită de două ori deja și este posibil ca în curând să urmeze și o a treia nuntă. Prima căsnicie s-a încheiat în anul 2013, iar a doua în 2015. Din ambele a rezultat câte un băiat.

„Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. (…) Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place”, a mai spus Bianca Drăguşanu despre sora ei în urmă cu mai mult timp.