Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! Ce probleme de sănătate are: De abia se ține pe picioare

14 feb. 2020
Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! Ce probleme de sănătate are: De abia se ține pe picioare

Bianca Drăgușanu este de nerecunoscut! Se pare că diva are mari probleme de sănătate. Ultimele imagini cu Bianca ne-o arată pe blondă extrem de afectată. De abia se ține pe picioare.

Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate

Bianca Drăgușanu are mari probleme de sănătate. De curând, a suferit o nouă operație la picioare, dar se pare că aceasta nu și-a făcut efectul. A ajuns la cea de a 9-a intervenție chirugicală la picioare, dar cu toate astea, se pare că efectele sunt încă vizibile și că vedeta nu și-a revenit încă.

Bianca a fost surprinsă de paparazzi în apropierea atelierului ei de croitorie. Efectele operației pe care blondina a suferit-o recent au fost extrem de vizibile, întrucât are probleme serioase de deplasare.

Vedeta șchiopătează, dar a mai făcut și un gest care a dat-o de gol. Și-a pus mâinile în șold, lucru care arată că obosește destul de repede și are dureri greu de suportat.

Bianca Drăgușanu, multiple operații

Bianca Drăgușanu a suferit multiple operații de-a lungul anilor. A fost la clinici din țară, dar și din străinătate pentru a-și trata problemele pe care le are cu picioarele. Până în prezent are 9 intervenții chirurgicale la picioare, conform cancan.ro.

Cea mai mare problemă este la piciorul drept, o traumă din adolescenţă, în timp ce la stângul se pare că sunt sechelele de la show-ul de dans la care a participat în urmă cu câțiva ani, când s-a ales cu rotula zdrobită în urma unei mişcări greşite pe ring.