Bianca Drăgușanu este grav bolnavă! De ce boală incurabilă suferă

26 oct. 2019
Bianca Drăgușanu este grav bolnavă! De ce boală incurabilă suferă

Bianca Drăgușanu este grav bolnavă. Vedeta trece prin momente foarte grele. Deși pare foarte fericită, Bianca a mărturisit că suferă de o boală incurabilă. 

Bianca a dezvăluit că suferă de diabet. A descoperit totul după ce a avut mai multe căderi de calciu și a mers la doctor. Vedeta a fost nevoită să facă mai multe injecții cu insulină.

Boala i-ar fi apărut din cauza stresului prin care trecea. Medicii i-au recomandat să fie foarte atentă la alimentație pentru ca stadiul diabetului să nu avanseze.

Vedeta a susținut că problemele pe care le-a avut în dragoste au adus-o în această situație.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a spus vedeta