Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie! Vedeta are probleme mari în aceste momente

01 nov. 2019
Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie! Vedeta are probleme mari în aceste momente

În urmă cu trei luni spunea că este cea mai fericită femeie din lume. De la o căsnicie pașnică alături de Victor Slav, cu care are și o fetiță, a trecut la afaceristul Alex Bodi. Deși Bianca Drăgușanu a spus de multe ori că partenerul de viață pe care-l are acum este bărbatul pe care-l iubește enorm, se pare că nu a mai suportat bătările pe care acesta i le aplica aproape zilnic.

Astfel, blondina a depus actele de divorț la notar, chiar miercuri.Infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului au fost picătura care a umplut paharul. „M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat Bianca unor prieteni, conform CanCan.

Ce spunea Bianca în urmă cu trei luni

Fosta prezentatoare de la Kanal D și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret, deși relația celor doi a fost de la bun început una tumultoasă.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… A fost discutată de mai multă vreme (n.red. – cununia civilă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă, pentru Antena Stars.

Bătăile s-au ținut lanț

Vedeta a primit numeroase bătăi de la soțul său. Deși a încercat să-și ascundă vânătăile, acestea au fost vizibile pe filmulețele postate pe conturile de socializare. Într-un cadru, s-a văzut că fosta prezentatoare avea o vânătaie pe umărul drept și alta sub ochiul stâng. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.