Bianca Drăgușanu uluiește pe toată lumea. Ce mesaj i-a trimis mamei lui Gabi Bădălău. Reacția Claudiei Pătrășcanu

03 feb. 2021
Bianca Drăgușanu uluiește pe toată lumea. Ce mesaj i-a trimis mamei lui Gabi Bădălău. Reacția Claudiei Pătrășcanu
Bianca Drăgușanu este regina operațiilor estetice

Bianca Drăgușanu adoră să fie în centrul atenției și face orice ca toți ochii să fie ațintiți asupra ei. După ce a arătat tuturor că mariajul cu Alex Bodi nu a fost în van, fiind astăzi milionară, acum aceasta se gândește deja la o altă căsătorie, tot cu un milionar. Gabi Bădălău ar fi cerut-o deja în căsătorie și singurul obstacol dintre cei doi ar fi divorțul nefinalizat de Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu a făcut în ultima perioadă achiziții de aproape un milion de euro și spune că banii îi are din afacerea ei cu haine, ceea ce este destul de greu de crezut. Ea și-a cumpărat o mașină în valoare de 300.000 de euro, un apartament nou într-o zonă de lux și își permite să achite o factură de 10.000 de euro lunar pentru grădinița micuței sale.

Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu mamei lui Gabi Bădălău

Chiar dacă Bianca pare că are resurse financiare, probabil aceasta vrea să și le consolideze, iar un mariaj cu Gabi Bădălău ar ajuta-o în acest sens. Tatăl lui este fostul baron PSD, Niculae Bădălău, actual vicepreședinte al Curții de Conturi, care are o avere de milioane de euro și încă multă influență.

Rodica Bădălău, mama lui Gabi Bădălău este și ea o femeie care iubește mult luxul. De altfel, Claudia Pătrășcanu a povestit că aceasta îi lua chiar și banii ei atunci când venea de la un concert pentru a-și achiziționa accesorii scumpe. Bianca pare că a înțeles că mama este un element important și îi transmite mesaje cu subînțeles pe Instagram.

„Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul ultimei fotografii postate.

Claudia Pătrășcanu nu renunță la divorț

Claudia Pătrășcanu nu vede cu ochi buni relație dintre soțul ei și Bianca Drăgușanu și chiar i-ar fi trimis acesteia mai multe mesaje. Ea este decisă să nu renunțe la proces până când nu va obține resursele financiare pe care le vizează. După aniversarea unuia dintre cei doi băieți ai fostului cuplu, lucrurile par să se mai fi liniștit, însă s-ar putea ca în scurt timp să se adune din nou nori de furtună.