Boala cumplită de care suferă Adda. Care sunt simptomele. A fost obligată să țină o dietă drastică

de:
17 dec. 2020
Boala cumplită de care suferă Adda. Care sunt simptomele. A fost obligată să țină o dietă drastică

Adda a slăbit mult în perioada ”Asia Express”, însă acest lucru nu a venit din propria inițiativă. Vedeta a mărturisit că a trecut prin momente cumplite și a fost obligată să țină o dietă drastică pentru a-și putea reveni.

Adda suferă de alergii, așa că trebuie să fie foarte atentă la meniul ei zilnic. Artista a ajuns la spital în urmă cu ceva timp, iar de atunci, lucrurile s-au schimbat pentru ea. Simptomele pe care le-a avut au fost de speriat.

”Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înăuntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, mărturisea Adda după incidentul tragic.

Nici Crăciunul nu este o scuză pentru aristă. Aceasta le-a mărturisit fanilor că va începe o dietă drastică timp de nouă luni de zile, care se fa desfășura pe etape.

”De astăzi voi începe o dietă care va dura 9 luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și mai ales primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie”, scris Adda pe Instagram.

Dieta pe care o ține Adda

Artista le-a mai spus fanilor săi că meniul ei de acum nu este nicidecum o cură de slăbire, ci o dietă anti-inflamatorie care o ajută să își curețe complet organismul. Ea s-a declarat încrezătoare în rezultatele noii diete și speră să se mențină sănătoasă.

”În această dimineață, pentru că nu pot să mănânc fără să îmi beau cafeaua, am băut cafea cu lapte de cocos. Mă așteaptă iaurtul meu vegetal din cocos, două linguri de fulgi de hrișcă, două linguri de fulgi de quinoua și afine. Asta mănânc până la prânz, când voi mânca o salată doar cu legume, fără altceva. Iar la cină voi mânca o bucățică de somon cam atâ.

Nu este o cură de slăbire, este o dietă anti-inflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva. Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă”, a mai spus Adda.