Boala gravă de care suferă de fapt designerul Cătălin Botezatu! Urmează o perioadă delicată

08 sept. 2019
Boala gravă de care suferă de fapt designerul Cătălin Botezatu! Urmează o perioadă delicată
Cătăli Botezatu, la spital, în urmă cu doi ani de zile

Cătălin Botezatu a învins de multe ori boala și cu siguranță va reuși și de această dată să se repună pe picioare în cel mai scurt timp posibil. Designerul de simțea rău de mai mult timp, dar a omis să-și verifice colonul și astfel a ajuns în Turcia cu o tumoră foarte mare.

Operația a durat 6 ore și conform surselor media, i-ar fi fost extirpat jumătate de colon. Creatorul de modă ar suferi de cancer de colon, dar într-o fază incipentă. După operație, Cătălin Botezatu a fost supus unei alte proceduri, de chimioterapie hipertermică, prin care orice fel de infecție din organism este eliminată.

Ce urmează pentru Cătălin Botezatu

Designerul este acum stabil acum și probabil va urma o perioadă de recuperare, care nu va fi ușoară, dar care va trece. După un timp, probabil i se va repune tranzitul în funcțiune și va mai suferi o intervenție chirurgicală, însă mult mai ușoară. Diagnosticat la timp, cancerul de colon se vindecă. Este necesar un tratament pe o perioadă îndelungată, în funcție de stadiul tumorii, care nu poate fi identificat decât în urma unei biopsii post-operatorii.

Urmează apoi monitorizarea, care înseamnă evaluarea markerilor tumorali, precum și colonoscopie, RMN, CT sau ecografie, în funcție de recomandarea medicului oncolog. Cert este că această boală năucitoare nu mai este mortală, dacă este depistată la timp și dacă tratamentul este administrat corespunzător, iar Cătălin Botezatu cu siguranță beneficiază de cele mai bune condiții.