Boala gravă de care suferă Fulgy de la Clejani. Diagnosticul crunt pus de medici a pus la pământ întreaga familie

24 mai 2020
Boala gravă de care suferă Fulgy de la Clejani. Diagnosticul crunt pus de medici a pus la pământ întreaga familie
Familia Clejanilor

Viorica și Ioniță din Clejani au câștigat mulți bani, s-au bucurat de faimă, dar din păcate au mari probleme cu copiii. Mai întâi Fulgy, care acum are 21 de ani, a fost implicat numeroase scandaluri, iar acum și Margherita. Cântăreața a fost prinsă drogată la volan, după ce a produs un accident rutier la 6 dimineața, din fericire, fără victime. Aceasta riscă închisoarea.

Și Fulgy de la Clejani are dosar penal pentru amenințări și vandalizare. Tânărul are adesea accese de furie și se pare că motivul ar fi tot drogurile, dar nu numai. În trecut el a dat foc unui magazin de parfumuri de lux din Capitală, iar recent și-a hărțuit iubita pe motiv că ar fi întreținut relații cu alți bărbați în perioada cât a fost și cu el.

Boala de care suferă Fulgy

Comportamentul lui ieșit din comun i-a determinat pe oamenii legii să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia a primit un diagnostic crunt. Acesta suferă de tulburare de personalitate și a fost internat în spital o bună perioadă de timp. El ia acum un tratament medicamentos de specialitate, pentru ca boala să fie ținută sub control.

„De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai știu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea”, au dezvăluit surse din familie, conform cancan.ro.