Bomba anului! Motivul pentru care Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă. Incredibil în ce stare a ajuns fosta soție a lui Ilie Năstase

12 nov. 2020
Bomba anului! Motivul pentru care Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă. Incredibil în ce stare a ajuns fosta soție a lui Ilie Năstase

Încă o despărțire de răsunet are loc în showbizul românesc. Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă, în urma abuzurilor repetate la care a fost supusă aceasta.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut anunțul, declarând că a ales să se despartă de el întrucât nu se mai simțea în siguranță.

Abuzurile fizice și psihice par să fi devenit o normă în cuplul Florin Pastramă-Brigitte, de care toată opinia publică era conștientă. Nu de puține ori, Florin Pastramă a fost surprins abuzându-și soția, care a ales până acum să îl ierte de fiecare dată.

Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă. Incredibil în ce stare a ajuns fosta soție a lui Ilie Năstase

Totuși, în cele din urmă, paharul s-a umplut și Brigitte a decis să pună punct acestei relații toxice. Cu toate acestea, Brigitte are de spus cuvinte frumoase la adresa fostului său partener, considerând că familia este cea care îl influențează negativ pe acesta.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia!

O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”, a declarat Brigitte.

Vezi și De la muncitor pe șantier, la milionar cu avion privat. Cum a ajuns Alex Bodi la o avere fabuloasă. Dezvăluiri șocante despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu