Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Unde au fost văzuți cei doi: Dezvăluirile apropiaților

18 dec. 2019
Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Unde au fost văzuți cei doi: Dezvăluirile apropiaților

Este bomba finalului de an. Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună! Cele două mari vedete de la Hollywood au fost văzute în cadrul aceluiași eveniment. Apropiații celor doi au făcut dezvăluiri complete.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au în continuare o relație de prietenie, dovadă fiind faptul că actorul a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de fosta lui soție.

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood pare să se refacă. După 15 ani de la despărțire, Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost văzuți împreună. Legendarul actor a fost prezent în weekend la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston, la eveniment fiind prezente numeroase celebrități. „Brad a ajuns la scurt timp după ora 7 seara, iar restul oaspeților au ajuns la scurt timp după. El a fost printre primii care au ajuns și a plecat penultimul în jurul orei 11 p.m.”, a declarat o sursă pentru E!News.

Actorul a purtat o jachetă bomber și o șapcă și a fost însoțit permanent de garda sa de corp. La petrecere au fost prezente și alte vedete precum Gwyneth Paltrow, alături de soțul ei, Brad Falchuk, Tom Hanks, Reese Witherspoon și Kate Hudson.„Părea să fie o petrecere destul de intimă, o adunare de prieteni care se bucură de sărbători. Oaspeții erau îmbrăcați casual și confortabil”, a menționat sursa. Totodată, aceeași persoană a dezvăluit că locuința a fost decorată „cu gust”, iar pe copaci au fost puse ghirlande luminoase. A fost festiv și elegant. A fost o restrâns, erau probabil în jur de 50 de persoane care au sărbătorit alături de ea”, a spus o persoană invitată la petrecere

Reuniunea dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston nu este surprinzătoare având în vedere că actorul a participat și la aniversarea lui Jennifer. Cei doi vor apărea din nou pe covorul roșu săptămânile următoare, fiind nominalizați la Globurile de Aur și SAG Awards. „Nu există o tensiune ciudată între ei, sunt prieteni. Își doresc reciproc tot ce este mai bun și se înțeleg bine”, a declarat recent o sursă. „Trecutul este trecut. Nu vorbesc foarte des, însă atunci când o fac, ei sunt foarte calzi și pozitivi. Nu este atât de neobișnuit ca ei să fie prezenți în același timp și în același loc”, a explicat o altă sursă.