Care este numele real al vedetei Theo Rose. Boala cruntă de care a suferit. Tânăra este noul fenomen din showbiz.

06 sept. 2020
Care este numele real al vedetei Theo Rose. Boala cruntă de care a suferit. Tânăra este noul fenomen din showbiz.

Theo Rose are doar 23 de ani și deja o carieră muzicală lungă în spate. „Tu ești născută să faci spectacol”, i-a spus și juratul Maurice, de la Bravo ai stil! Celebrities, emisiune difuzată de Kanal D, unde tânăra este concurentă.

Theo Rose pe numele real Theodora Maria Diaconu este originară din Ploiești și astăzi una dintre cântărețele cu cea mai mare ascensiune în showbiz. Cântă de la 4 ani și a avut contracte importante cu Antena1 și Kanal D. Tânăra este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală, mai ales că ea a reușit să cucerească și Youtube-ul.

Deși nu cântă manele de obicei, colaborările cu Jean de la Craiova și ulterior cu Bogdan de la Ploiești au propulsat-o pe locul 1 în trending, devenind una dintre cele mai apreciate vedete și din competiția Bravo ai stil! Celebrities. Kanal D pare a fi cheia succesului în Youtube pentru că și Jador a ajuns celebru pe această platformă tot după ce a fost concurent într-o emisiune a postului turc de televiziune, Puterea Dragostei.

Boala de care a suferit Theo Rose

Theo Rose pare tot timpul foarte veselă și plină de viață, dar puțini știu că în trecut aceasta s-a confruntat cu momente foarte grele din cauza anxietății de care suferea, atunci când s-a mutat la București pentru a studia la liceul de muzică Dinu Lipatti.

Artista care este considerată a fi noua Antonia a povestit cum a ajuns să fie dominată de frică și anxietate, lucrând cu o echipă toxică. Moartea bunicilor a afectat-o mult, iar apoi lucrurile păreau că nu se mai leagă deloc.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat. M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”, a povestit Theo Rose.

Astăzi, însă artista se simte bine, cântă cu multă dezinvoltură și siguranță și se anunță a fi noua stea de pe piața muzicală.