Carmen Brumă a făcut furori! Cum a apărut la plajă? Imagini senzaționale cu soția lui Mircea Badea

22 aug. 2019
Carmen Brumă a făcut furori! Cum a apărut la plajă? Imagini senzaționale cu soția lui Mircea Badea

Carmen Brumă uimește la fiecare apariție. Iubita lui Mircea Badea face furori cu coprul ei de invidiat. Ultimele imagini sunt de-a dreptul senzaționale. Aceasta a apărut la plajă și a atras toate privirile.

Caren Brumă și Mircea Badea își petrec vacanțele în Grecia sau Italia. De această data, cei doi au ales Grecia ca destinație turistică, Santorini fiind cartierul general al celor doi. Antrenoarea de fitness și-a făcut mai multe fotografii pe plajă pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Plajă de vis, în Grecia

Vedeta și prezentatorul de la Antena 3 s-au distrat în Santorini, acolo unde peisajul a fost unul de vis. Carmen Brumă și Mircea Badea au fost pentru prima dată pe o plajă cu nisip negru. Frumoasa iubită a lui Mircea Badea spune că „banii cheltuiți pe călătorii nu sunt niciodată irosiți”. Iubita lui Mircea Badea s-a fotografiat pe stânci, navigând cu barca.

Mircea Badea nu a postat fotografii din vacanță, dar apare alături de iubită în două clipuri filmate alături de Mugur Ciuvică. Prezentatorul TV a scris la descrierea celor două filmări „Sinteza zilei”.

Carmen Brumă, stil de viață sănătos

Vedeta este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care și l-a impus, dar și pentru că nu renunță la sport niciodată. Aceasta a lansat pe piață două cărți despre sănătate și siluetă intitulate „Sănătoasă, suplă și sătulă”. Ambele cărți includ și DVD-uri.