Cătălin Botezatu a ajuns din nou la medic! Transformare radicală a designerului: A slăbit enorm

02 nov. 2019
Cătălin Botezatu a ajuns din nou la medic! Transformare radicală a designerului: A slăbit enorm

Designerul Cătălin Botezatu a ajuns din nou la medic. După operația la colon, Botezatu a fost nevoit să meargă din nou la doctor. Vedeta a suferit o schimbare radicală. A slăbit enorm.

În ultimele luni Cătălin Botezatu a avut mari probleme de sănătate. S-a operat la colon, în Turcia. Mai mult, acesta a trecut și printr-un tratament de chimioterapie.

Cătălin Botezatu a slăbit 14 kilograme

Operația la colon a fost una foarte dificilă. S-a văzut și în starea designerului. Acesta a slăbit 14 kilograme, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicului. Acum a apelat la un estetician pentru a găsi cea mai eficientă soluție de întinerire a tenului. Celebrul creator de modă a slăbit în ultimele luni aproape 14 kilograme, astfel că acest lucru și-a pus amprenta asupra fermității tenului.

“Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce soluții am avea, care să ofere rezultate foarte bune, rapid, și să fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua”, a declarat Cătălin Botezatu, conform click.ro.

La ce tratament a fost supus Cătălin Botezatu

Tratamentul pe care îl urmează Cătălin Botezatu este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. Acesta este indicat mai ales persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani. “Biolifting se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat ce se numește Dermapen îl introducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate. A doua substanță obținută este transformată în plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însă este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelam zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile”, a explicat medicul lui Botezatu.

Botezatu a trecut prin clipe grele

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe grele în urmă cu o lună şi jumătate. Creatorul de modă se plângea de dureri foarte mari la nivelul abdomenului chiar şi după operaţia de apendicită pe care a suferit-o în această vară. Recent, a ajuns la o clinică din Istanbul pentru că abia mai putea să suporte durerile acute pe care le avea.

„Sufeream foarte tare din punct de vedere fizic, deşi pozele de la mine de pe Instagram arătau altceva. Nu am trecut niciodată prin astfel de dureri. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»”, povestea atunci Cătălin Botezatu.