Cătălin Botezatu rupe tăcerea! Care este stare lui de sănătate acum și ce va face în următoarele luni

14 oct. 2019
Cătălin Botezatu rupe tăcerea! Care este stare lui de sănătate acum și ce va face în următoarele luni

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, la Istanbul. Aceasta a fost diagnosticat cu neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră. Intervenția chirurgicală a fost una complexă și a durat peste șase ore. Și nu a fost singura. Designerul a mărturisit că a avut dureri cumplite și că a fost nevoie să sufere nu una, ci patru operații, din cauza unei hemoragii interne.

Declarațiile integrate ale designerului pot fi citite aici.

După ce a fost externat, Cătălin Botezatu s-a întors în România și a încercat să se refacă în apropiere de Sibiu, la pensiunea unei prietene. El chiar a postat un filmuleț pentru a le spune fanilor că este foarte obosit, doar că se reface. Cu toate acestea look-ul lui i-a speriat pe toți cei care-l iubesc.

Pentru a pune capăt speculațiilor, designerul a participat la emisiunea lui Teo Trandafir la Kanal D, unde vorbit despre starea lui de sănătate actuală. Acesta a dat asigurări că va participa în continuare la evenimentele mondene și că va fi în continuare o prezență foarte activă în lumea fashion-ului.

Declarația de ultimă oră a lui Cătălin Botezau

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Designerul a dorit să arate că se simte mai bine și prin intermediul unei postări pe Instagram a colegei și prietenei lui de la Bravo ai Stil. Cei doi arătau superb, iar Cătălin Botezatu pare că șe recuperează foarte bine.