Cătălin Botezatu, vacanță de vis într-un loc exotic! Cum se simte după operații: Tratament special pentru refacere

26 aug. 2019
Cătălin Botezatu, vacanță de vis într-un loc exotic! Cum se simte după operații: Tratament special pentru refacere

Cătălin Botezatu are parte de o vacanță de vis, într-un loc exotic! După două operații, Bote s-a decis să se refacă într-un loc special, acolo unde are parte și de condiții nemaivăzute pentru refacere. Mai mult, designerul a dezvăluit cum se simte după cele două intervenții chirurgicale.

Celebrul designer a avut parte de mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, dar asta nu l-a făcut să-și piardă șarmul și buna dispoziție. Bote se menține tânăr. Nimeni nu-l crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin: 52 de ani împliniți pe 3 decembrie.

Rețeta de refacere a lui Cătălin Botezatu

Pentru a se menține în formă, Bote are, de câțiva ani, propria rețetă de menținere și regenerare a organismului. Botezatu a devenit un mare fan al călătoriilor în jurul lumii, în cele mai exotice locuri cu putință. Foarte important, unde ajunge designerul poluarea este minima. Totul pentru a avea condiții ideale de meditație

Vacanță de vis după operații

Cătălin Botezatu a suferit, recent, două intervenii chirurgicale, de apendicită și la cot. Imediat după ce pericolul a trecut, Bote s-a decis să plece din țară. A găsit locul ideal pentru vacanță și refacere. A plecat în Asia.

Mai întâi, a mers în Singapore, apoi în Indonezia unde se reface în insula Bali. Acolo are parte de un peisaj de vis și de condițiile perfecte pentru șeințele de meditație. „Am început ziua cu o ședință de meditație, la 250 de metri altitudine deasupra Oceanului Indian”, a dezvăluit Botezatu pe o rețe de socializare. Botezatu stă într-un resortul ecologic de lux unde o noapte de cazare ajunge la aproximativ 300 de euro.

Problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu

După un control de rutină, medicii l-au internat de urgență în spital pe designer. Acesta a făcut dezvăluiri complete despre problemele avute. „Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o „escală” la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul d-lui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Vă pup și vă doresc o zi frumoasă!”, a scris Cătălin Botezatu.

În luna iulie, Cătălin Botezatu a suferit o intervenție chirurgicală tot la Spitalul Sanador. „De la aeroport, direct la Sanador, unde am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După două zile de la operație sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend că să am grijă de sănătatea mea”, a scris Cătălin Botezatu pe o rețea de socializare.

În 2014 și 2015, a fost operat pe cord într-o clinică din Turcia. I s-a montat un stent la inimă.