Cazul Mario Iorgulescu explodează! Dezvăluiri incredibile ale familiei victimei: Comportament de drogat

21 oct. 2019
Cazul Mario Iorgulescu explodează! Dezvăluiri incredibile ale familiei victimei: Comportament de drogat

Cazul Mario Iorgulescu explodează pur și simplu! Sunt dezvăluiri incredibile ale familiei victimei. Mario Iorgulescu ar fi avut un comportament de drogat în spital.

A trecut mai bine de o lună de la accidental grav produs de Mario Iorgulescu. Acesta s-a soldat cu moartea unui tânăr care avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.

Ce făcea Mario Iorgulescu în spital

Mario Iorgulescu are acum dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, dar unchiul victimei a făcut o serie de acuzații grave. Acesta intră în contradicție cu informațiile venite dinspre Spitalul Elias, cel în care Mario Iorgulescu a fost internat după accident. În prezent, fiul lui Gino Iorgulescu se află la o clinică din Italia.

„După ce Mario Iorgulescu a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la Spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Se gândea că ea putea fi victima lui. Știți ce mi-a spus? Că înainte să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! Mario Iorgulescu e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, știm ce manevre se încearcă. Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate”, a spus unchiul lui Dany Vicol la Radio Sport. 1.

Viața unei persoane costă un milion de euro

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a dat dovadă de un cinism greu de imaginat. Cel poreclit Corleone are mai multe dosare pe rol, iar după ce a fost dat afară de la Ligă a rămas pensionar. Acum vine cu un sfat incredibil pentru actualul șef al LPF, Gino Iorgulescu. Să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro.

Unchiul victimei nu e de acord cu propunerea venită dinspre Dumitru Dragomir, care i-a sugerat lui Gino Iorgulescu să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro.

„Am văzut că Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm. Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui și să nu-i spună încă cine a comis crima. Mă întreb când va afla și Mario că a comis o crimă, el este protejat”, a spus unchiul bărbatului decedat.