Ce face Lora după ce a rămas fără contractul cu Pro Tv, din cauza Adelei Popescu! Ce job nou își caută

27 aug. 2019
Ce face Lora după ce a rămas fără contractul cu Pro Tv, din cauza Adelei Popescu! Ce job nou își caută

Lora a avut o vară plină, iar acum se relaxează la mare. Ea a fost co-prezentatoare, alături de Cove, la Vorbește lumea, emisiune difuzată de luni până la vineri la Pro Tv. Cântăreața i-a ținut locul Adelei Popescu, cât timp aceasta s-a aflat în concediu de maternitate.

Doar că începând cu luni, 26 august, vedeta a revenit pe micile ecrane. Mulți au crezut că va rămâne și Lora, ținând cont că s-a descurcat foarte bine, doar că reprezentanții Pro Tv au decis să nu prelungească contractul. Ei într-adevăr au mărit echipa și au revigorat formatul, dar au adus forțe proaspete de la Antena 1, așa că Lora a rămas fără job.

De la Antena 1 la Pro Tv

Vivian Sposub, prezentatoare rubricii Meteo la Observator, a decis ca după un an și patru luni să părăsească postul care a făcut-o celebră și să accepte propunerea concurenței. Astfel, ea prezintă acum Vremea la Vorbește Lumea, dar și Horoscopul, plus alte mici sarcini zilnice.

Conform apropiaților acesteia, Lora și-ar dori să găsească o nouă colaborare cu un post de televiziune fiindcă a îndrăgit foarte mult rolul de prezentatoare tv și este deschisă la oferte. Momentan, însă după o perioadă încărcaractă, în care a avut și foarte multe concerte a decis să-și ia o mică vacanță la mare.