Ce face Ramona Gabor în Dubai? S-a pus pe treabă: Sunt expertă

17 aug. 2019
Ce face Ramona Gabor în Dubai? S-a pus pe treabă: Sunt expertă

Ramona Gabor s-a mutat din SUA în Dubai și s-a pus serios pe treabă. Sora Monicăi Gabor a mărturisit că s-a apucat de școală. A făcut un curs pentru care a plătiti 7 500 de dolari, dar acum, spune ea, este expertă în acel domeniu.

Este vorba despre un curs de gemologie. Ramona a studiat diamantele și acum știe să calculeze orice diamant. Vedeta spune că a absolvit această școală pentru a face trading cu diamante. În Dubai, această afacere este una comună, precizează ea.

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a  declarat Ramona Gabor pentru Click.

În Dubai, Ramona are și un job stabil. Este un model de top.