Ce salarii oferă Kanal D! S-a aflat câți bani încasează vedetele postului: Cine e cea mai bine plătită concurentă

03 feb. 2020
Ce salarii oferă Kanal D! S-a aflat câți bani încasează vedetele postului: Cine e cea mai bine plătită concurentă

Turcii de la Kanal D au spart banca. S-a aflat cât încasează vedetele postului, dar și cine este cea mai bune plătită concurentp de la o emisiune cu audiență mare.

Ce salarii oferă Kanal D?

S-a aflat ce salarii oferă cei de la Kanal D. Vedetele care apar în sezonul șase al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” au dat marea lovitură. Fac audiență, dar sunt și plătite pe măsură.

În cadrul show-ului apar unele dintre cele mai râvnite vedete din țara noastră. Aici sunt Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase și Maria Ilioiu. Acestea sunt cele care și-a negociat câteva sume frumoase pentru a apărea în cadrul show-ului de la Kanal D.

Toate aceste vedete primesc între 500 și 1000 de euro săptămânal. Dacă în trecut, concurentele beneficiau de sume care nu depășeau 2000 sau 3000 de euro pe lună, situația se prezintă puțin mai diferit acum.

Vedetele și-au negociat cu producătorii, individual, salariul pe care îl încasează în urma apariției lor și din acest motiv, tratamentul lor este cumva diferențial. Anumite vedete vor beneficia de mai mulți bani comparativ cu altele, iar ținutelor lor vor fi completate cu accesorii mai scumpe, conform libertatea.ro.

Bravo, ai stil! Celebrities” este creată după modelul reality-show-ului My Style Rocks, concept inspirat dintr-un format de producție din Turcia. Emisiunea din România a fost difuzată pentru prima dată în România în august 2016 și a contribuit masiv la atragerea de public pe postul de televiziune Kanal D.

La sezonul cu numărul șase, adică cel din prezent, din juriu fac parte următorii: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Show-ul este prezentat de Ilinca Vandici.