Cel mai așteptat concert din București în luna august! Biletele au ajuns până la 9950 lei

12 aug. 2019
Cel mai așteptat concert din București în luna august! Biletele au ajuns până la 9950 lei

Românii iubesc mult rock-ul și trupele care au făcut istorie în muzică în general. O demonstrează din plin modul în care s-a desfășurat totul cu privire la concertul Metallica. Americanii revin în București pe 14 august și vor cânta pe Arena Națională. La doar o zi de la punerea în vânzare a biletelor, a fost sold out.

Prețurile au pornit de la 235 de lei, însă au ajuns până la uriașa sumă de 9950 de lei, ceea ce înseamnă că cineva chiar a plătit acești bani pentru a putea fi cât mai aproape de trupă. Concertul Metallica de la București este parte a turneului Worldwired pe care trupa, formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), l-a început încă din octombrie 2016.

Organizatorii au promis surprize pentru fani, așa că este posibil ca show-ul să includă și un moment cu drone, așa cum s-a întâmplat și în alte capitale europene unde Metallica a cântat deja. Pe ritmurile melodiei „Moth Into Flames” s-a întâmplat totul, iar cei prezenți la concert au gustat din plin momentul

În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.