Celebra Ruby, dezvăluiri fără perdea! Operațiile sale estetice de care nimeni nu a știut

18 oct. 2019
Celebra Ruby, dezvăluiri fără perdea! Operațiile sale estetice de care nimeni nu a știut

Una dintre cele mai cunoscute și dorite artiste din lumea mondenă s-a decis să facă dezvăluiri fără perdea! Cântăreața Ruby a vorbit despre greșelile imense pe care le-a făcut în adolescență, dar a spus adevărul și despre toate operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Una dintre cele mai râvnite femei din România, cu un trup de invidiat și cu forme care ar înnebuni orice bărbat, s-a decis să facă dezvăluiri complete.

Ruby, dezvăluiri despre operațiile estetice

Chiar la vârsta majoratului. Ruby a decis să-și pună silicoane. Dar asta nu e tot. Și-a operat nasul, corectând deviația de sept pe care o avea. Nu s-a lăsat mai prejos și a bifat și câteva vizite în salonul de tatuaje! Și nu s-a oprit la câteva! Ruby are acum o adevărată poveste pe corp și este extrem de invidiată de toate domnișoarele, pentru curajul ei.

A mai trecut ceva timp și Ruby și-a dorit o dantură impecabilă, așa că și-a pus fațete de un alb imaculat pe care a plătit câteva mii de euro bune!

Ruby a dezvăluit că primele implanturi cu silicon și le-a pus la vârsta de 18 ani, dar că după puțin timp și-a dat seama că bustul ei este prea mare și și-a micșorat sânii. Mai mult, artista a dezvăluit că nu a respectat ceea ce i-a spus medicul estetician și a urcat pe scenă la scurt timp de la operația de augmentare mamară.

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari” a povestit Ruby, pentru viva.ro.

Mărirea bustului, o greșeală

Deși se afla la o vârstă fragedă, Ruby a conștientizat rapid faptul că făcuse o greșeală, atunci când alesese implanturi uriașe pentru corpul său.  „Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby pentru sursa citată.

Tags: