Celebru reporter Pro Tv, apropiat de Măruță, arestat în SUA pentru furt de la bancomate! Mai întâi s-a căsătorit cu un bărbat

20 oct. 2019
Celebru reporter Pro Tv, apropiat de Măruță, arestat în SUA pentru furt de la bancomate! Mai întâi s-a căsătorit cu un bărbat

Nu puțini sunt românii care pleacă peste hotare și comit infracțiuni grave. Astfel imaginea țării noastre este puternic deteriorată, mai ales că mare parte din cazuri ajung în presa internațională. Așa s-a întâmplat și în cazul unui celebru reporter de la Pro Tv, care a lucrat alături de Cătălin Măruță, pentru emisiunea lui.

Acesta a fost luat în evidența FBI și arestat pentru că a furat peste 20 de milioane de dolari, împreună cu mai multe persoane, care făceau parte dintr-o rețea foarte bine organizată. Aceștia au furat banii de pe cardurile a sute de mii de cetățeni, utilizând medota skimming.

Ce este skimmingul

„Skimmingul constă în instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar”, explică oficialii IGPR.

Cine este reporterul infractor

Dezvăluirea a fost făcută de jurnaliștii de la CanCan, care  spun și că „în 2014, personajul în cauză era o prezenţă constantă în emisiunea “La Măruţă”, intervievând celebrităţile din showbizul autohton, invitate în emisiune, şi fotografiindu-se alături de acestea”.

Acesta a părăsit țara în urmă cu câțiva ani pentru a urma visul american. Deși în România nu a recunoscut oficial că este gay, la scurt timp după ce a aterizat în SUA s-a căsătorit cu un bărbat și astfel a reușit să capete și statutul de cetățean cu acte în regulă pe teritoriu american.

Imediat s-a apucat să comită infracțiuni, iar ofițerii FBI au intrat pe fir. Prins în fapt, se pare că acesta ar fi început să-și toarne colegii, iar acum nu poate spera decât să se bucure de o pedeapsă mai mică. Numele reporterului celebru nu a fost dezvăluit de cei de la CanCan, însă toți angajații Pro Tv știu despre cine este vorba, mai ales că acesta avea un rol important în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: CanCan