Celebrul actor care a fost primul soț al Maiei Morgenstern! Cine au fost celelalte două mari iubiri din viața ei

23 sept. 2019
Celebrul actor care a fost primul soț al Maiei Morgenstern! Cine au fost celelalte două mari iubiri din viața ei

Maiei Morgenstern este o poveste, o actriță fascinant și un om minunat. A iubit mereu cu pasiune și dăruire și a simțit mereu că are parte de magie în viața ei.

Actorul Claudiu Istodor a fost primul bărbat important din viața ei. Cei au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, 35 de ani și el tot actor. După 16 ani de căsnicie, ei au divorțat, dar au rămas în relații foarte bune și astfel au ajuns ca acum să joace rolurile de soț și soție în cea mai nouă producție a Antena 1 și se pare că au redevnit un cuplu și în viața reală.

„Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a declarat, Maia Morgenstern pentru Libertatea.

Actrița mai are încă două fete, Eva Lea Cabiria, 20 de ani și Ana Isadora, 16 ani. Cabiria este și ea studentă la Teatru și Film și este fiica Maiei cu actorul Andras Demeter, cu care a trăit o pasională poveste de dragoste, dar care nu s-a finalizat și cu o căsătorie între cei doi.

Finalul celui de-al doilea mariaj

Neurochirurgul Dumitru Băltățeanu a fost cel de-al doilea soț al Maiei și au avut o căsnicie de 14 ani, încheiată surprinzător în anul 2015. La 41 de ani, actrița a născut-o pe Isadora, pe care a numit-o minune dumnezeiască. Medicul a fost bărbatul de care actrița s-a îndrăgostit la prima vedere, în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia, și cu care s-a căsătorit la mai puțin de un an de relație. Acesta a renunțat la cariera sa din Franța, pentru a o urma pe Maia Morgenstern în România, iar astăzi este medic de bază în echipa Spitalului Elias. Gurile rele spun că gelozia ar fi fost motivul care ar fi dus la ruperea relației.

”Bineînțeles că sunt niște conflicte teribile între noi, mai ales că eu sunt geloasă și pe meseria lui! Sunt geloasă în general! Mă întreb întruna: acum unde o fi? Că ba-i de gardă, ba una, ba alta! Sunt geloasă și pe aerul pe care-l respiră bărbatul meu, mă sufoc! Păi adică ce? Eu sunt singura proastă care-l vede pe ăsta frumos, bun și nobil? Nuuu… Îl văd și altele! Și pe stradă mai e cum mai e, dar când îl vezi la spital, în mediul lui, pe care-l iubește, e un titan! E cât un bloc! Cât Intercontinentalul e”, recunoștea actrița pe vrema când mariajul lor era la apogeu.