Cheloo are o nouă iubită! Surpriză mare: cine este și cum arată aceasta

23 sept. 2019
Cheloo are o nouă iubită! Surpriză mare: cine este și cum arată aceasta

Cheloo, juratul de la iUmor și membrul trupei Paraziții are iubită. Artistul a declarat că nu îi place să vorbească despre lucrurile intime și vrea ca viața sa personală să fie ținută departe de ochii presei. 

Deși pare un om sobru și foarte greu de impresionat, există o femeie care i-a pus capac. Cântărețul și iubita sa au fost surprinși, recent, la un eveniment.

Cheloo a participat la Campionatul Național de Rally Raid, fiind pasionat de motoare, iar iubita sa, Daniela Moraru l-a însoțit. Vedeta și-a refăcut viața și are un copil cu partenera sa. Acesta a divorțat în 2012 de soția sa, Daniela Niculescu. Cei doi au terminat relația cu mare scandal din cauza problemelor cu drogurile.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a declarat Cheloo.

Artistul a avut mari probleme cu drogurile!

Cheloo a recunoscut că a consumat droguri. În anul 2017, Cătălin Ștefan Ion a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de judecătorii Tribunalului Prahova. Mai mult, în cazul în care ar fi săvârșit o altă faptă penală, artistul ar fi executat cei doi ani de închisoare.

Autoritățile au stabilit și o perioadă de supraveghere de patru ani, dar și o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunității.