Cine a fost primul iubit celebru al Valentinei Pelinel? Ea avea 18 ani, el 70

02 nov. 2019
Cine a fost primul iubit celebru al Valentinei Pelinel? Ea avea 18 ani, el 70

Valentina Pelinel are astăzi 38 de ani, un soț celebru și bogat și trei copii frumoși. În trecut a mai bifat o căsnicie eșuată cu fostul deputat, Cristian Boureanu și o carieră de model de succes. Dar și o relație amoroasă care i-a adus faima pe când avea doar 18 ani.

Actuala soție a lui Cristi Borcea nici nu împlinise bine 18 ani că deja știa ce-și dorește de la viață și pentru a-și atinge scopul a ales să trăiască o poveste de dragoste cu un bărbat de 70 de ani.

Victor Hugo Gonzales era patronul celei mai mari fabrici de pielările din America Latină și deși îi putea fi bunic Valentinei, i-a devenit parteneri de viață. El a fost cel care a ajutat-o să-și creioneze o carieră de model sclipitoare, mai ales că era și un designer cunoscut de genți și accesorii.

Ce spunea Valentina Pelinel despre iubitul de 70 de ani

Soția lui Cristi Borcea a locuit o vreme la New York, și-a făcut multiple operații estetice și apoi s-a întors în țară pentru a deveni soția lui Cristian Boreanu. După șapte ani cei doi au divorțat, iar Valentina s-a orientat spre Cristi Borcea, cu care ar fi avut o relație ascunsă de mai mult timp.

„Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei”, a declarat Valentina Pelinel într-un interviu, scrie ziuanews.ro.