Cine este și cum arată soția lui Andrei Stoica, noul sex simbol de la Pro Tv. Și Mihaela Rădulescu și Anda Adam îl plac

17 oct. 2020
Cine este și cum arată soția lui Andrei Stoica, noul sex simbol de la Pro Tv. Și Mihaela Rădulescu și Anda Adam îl plac

Andrei Stoica este campion mondial la superkombat și cel mai atrăgător concurent din reality show-ul Ferma, difuzat de Pro Tv și prezentat de Mihaela Rădulescu. Sportivul are un fizic de invidiat și în trecut a participat și la Exatlon, o producție a Kanal D, dar atunci a părăsit destul de devreme concursul.

Și atunci ca și acum a fost coleg de show cu Anda Adam și de aici doar un pas până la multe speculații legate de o relație între cei doi. Artista a infirmat, însă toate zvonurile și a explicat că pe ea și pe Andrei Stoica îi leagă o frumoasă legătură de prietenie.

Ce spune Anda Adam despre relația cu Andrei Stoica

„Noi eram prieteni dinainte de plecarea în Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca și în Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat.

Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat. Și în Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat.

Inclusiv în Ferma, cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva. Noi, ceilalți, ne ajutăm cu orice este nevoie și este o relație de prietenie-frăție combinată cu faptul că înțelegi că ești într-o competiție.

Cu atât mai mult, în Ferma, când fac parte dintr-o echipă cu un prieten bun, cum suntem eu și Bogdan Stoica, este cu atât mai bine să tragi pentru echipă și să faci să le fie bine tuturor”, a declarat Anda Adam pentru VIVA, care a mărturisit că are o relație foarte bună și cu soția lui sportivului.

Cine este soția lui Andrei Stoica

Andra și Andrei Stoica sunt împreună de 14 ani și au împreună doi copii.

„Cu soția lui Andrei eram prietenă dinainte de Exatlon. Am vorbit și de eventuale situații de genul și era foarte relaxată, nu a avut niciodată o problemă de genul acesta, mai ales că știe cum sunt ca femeie și ce principii am. Plus că și ea este o femeie supersexy și sigură pe ea. Deci… nu avea de ce să fie geloasă sau să aibă vreo temere. Pe Andrei eu l-am propus și l-am adus în Exatlon, după ce am vorbit cu el dacă ar fi interesat”, a spus Anda Adam.

„E calm, e dulce, e foarte calm. Eu nu am atât de multa rabdare cum are el”, a spus sotia lui Andrei Stoica despre el, care atunci când acesta a fost plecat pentru Exatlon a mărturisit că i-a fost foarte greu departe de el

„E greu, e foarte greu. Nu e cu noi. Mi-e foarte dor de el. Noi am stat despartiti maximum 10 zile, asa ca ii simt lipsa. Toata familia se uita la Exatlon. Eu plang cand il vad ca are nevoie de incurajarile mele si eu nu pot sa i le dau… Copiii pupa televizorul si plang”, a povestit Andra la Wowbiz.

Și Mihaela Rădulescu îl place

Prima concurentă care a părăsit Ferma a fost Anisia Gafton, o tânără care practică stand up comedy și care se bucură de mare succes. Ea a spus că după părerea ei Andrei Stoica va fi marele câțtigător am competiției și că inclusiv Mihaela Rădulescu îl plăcea. De altfel, cam toate femeile au fost foarte afectuoase cu sportivul din fermă.

„E un bărbat de caracter, puternic și fizic și psihic. Eu cred că el va câștiga. Te uiți la el, zici că e sculptat. Când vezi o floare într-un deșert, te uiți la ea… Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și Mihaelei îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta”, a povestit Anisia Gafton cu mult umor, în stilul caracteristic.