Cine știa asta? Ea este fosta iubită a lui Mircea Badea. Cum arată

09 sept. 2019
Cine știa asta? Ea este fosta iubită a lui Mircea Badea. Cum arată

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt un cuplu de foarte mulți ani și împreună au un băiețel. Deși ai o relație de aproape 20 de ani, cei doi nu s-au căsătorit și nu au în plan acest lucru.

Înainte de a începe povestea de dragoste cu partenera sa actuală, Mircea Badea a avut o altă relație foarte lungă. 7 ani a stat cu Diana Duhanov.

Cine este fosta sa iubită?

A fost prima relație a lui Mircea Badea. Jurnalistul și Diana au format un cuplu între între 1995 și 2002. Aceasta este directorul unei bănci, este căsătorită cu un haitstylist și are o fetiță.

Imagini pentru diana duhanov

Ce spune Carmen Brumă despre căsătorie?

‘Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului’, a spus Carmen Brumă pentru VIVA.

Cum reușesc cei doi să se înțeleagă în ciuda anilor?

„Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns.
Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere”, a mărturisit Carmen.