Circ în showbiz! Monica Tatoiu, la un pas să o pocnească pe Clotilde Armand! Scandal ca-n filme între cele două

09 sept. 2019
Circ în showbiz! Monica Tatoiu, la un pas să o pocnească pe Clotilde Armand! Scandal ca-n filme între cele două

Circ în showbiz. Monica Tatoiu, la un pas de a isca un scandal uriaș în prima zi de școală. Vedeta a mărturisit totul la TV. S-a luat la ceartă cu Clotilde Armand.

Totul a pornit de la faptul că aceasta dorea extinderea numărului de clase.

„Imaginați-vă dragii mei, cei care aveți copii în clasele primare sau la liceu că există licee bune pentru care toată lumea se bate și unde sunt supraaglomerate clasele. Eu sunt în consiliu director, împreună cu doamna Clotilde Armand care nu a venit la nicio ședință și de trei ani trebuia ca Primăria Sectorului 1 să extindă numărul de clase sau să nu mai trimită elevi. Doamna Clotilde Armand mi-a zis că dacă nu îmi place să îmi dau demisia. Mă vedeți pe mine așa, ea e mai înaltă decât mine, dar noroc că a venit o doamnă și a tras-o de lângă mine, precizând că eu nu sunt dusă la biserică”, a povestit Monica Tatoiu, la România TV.

Aceasta este nemulțumită de atitudinea politicienilor din USR

„Dacă îi întrebi pe cei de la USR, spun că nu sunt lăsați de PSD și invers. Sunt o grămadă de probleme pentru că oamenii politici care ar trebui să rezolve problemele nu fac nimic. Iar dacă îi bați pe umăr să îi întrebi dacă au făcut ceva îți spun să îți dai demisia dacă nu îți convine”, a adăugat Monica Tatoiu.

Incidentul s-a sfârșit când o femeie a tras-o pe Clotilde Armand de lângă ea. Vedeta este renumită pentru ieșirile sale și pentru libertatea cu care se exprimă și acționează.