Complet neașteptat! Ce studii are la bază Gabriela Cristea! Vedeta nu a comentat informațiile

21 oct. 2019
Complet neașteptat! Ce studii are la bază Gabriela Cristea! Vedeta nu a comentat informațiile
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

S-a aflat un lucru total neașteptat despre Gabriela Cristea. Nimeni nu știa până acum ce studii are la bază vedeta. Devenit cunoscută în lumea televiziunii, Gabriela Cristea nu a vrut niciodată să comenteze nimic despre trecutul ei.

Una dintre cele mai populare vedete de la noi, cu o carieră în televiziune care se întinde pe mai bine de 20 de ani a încercat să țină mereu cât mai departe de presă trecutul ei.

Ce studii are Gabriela Cristea

Devenită celebră la emisiunea ‘Noră pentru mama’, bruneta nu a avut parte de o viață personală la fel de norocoasă ca cea profesională.

Gabriela Cristea a absolvit în 1993 Liceul de Coregrafie nr 1 din București, apoi a dat la facultate. Vedeta a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, pentru ca mai apoi să se specializeze în Comunicare neurolingvistică, la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

Gabriela Cristea, de 25 de ani în televiziune

Gabriela Cristea e una dintre veteranele televiziunii. A debutat în 1994 la televiziunea națională, ca prezentatoare a concurslui Eurovision. Și-a continuat cariera la Tele7 ABC ca prezentatoare a unor emisiuni matinale sau de divertisment.
Din Tele7 ABC a plecat la ProTV unde a fost PR Manager și prezentator. În perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din 2007 până în 2012 a lucrat la Kanal D, devenind extrem de populară ca prezentatoare a emisiunii reality-show Noră pentru mama, redenumită ulterior Te vreau lângă mine. Cea mai recentă colaborare a fost cu Antena Stars, pentru Te iubesc de nu te vezi.