Coreenii au cucerit Europa! Bolidul care va face legea pe șosele: Șoferii abia așteptă să-l cumpere

19 feb. 2020
Coreenii au cucerit Europa! Bolidul care va face legea pe șosele: Șoferii abia așteptă să-l cumpere

Coreenii au cucerit Europa! Cel mai nou bolid produs de asiatici va face legea pe șosele. Șoferii abia așteptă să-l cumpere și să-l testeze. Deocamdată au apărut primele imagini. Mașina arată demențial.

Coreenii coceresc Europa

Au apărut pe rețelele de socializare primele imagini oficiale cu noul Hyundai i20. Sud-coreenii s-au întrecut pe sine. Noul model este exact ceea ce își dorește orice șofer.

Gigantul voia să dezvăluie mașina luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva, dar totul s-a aflat deja.

Cel mai nou model de Hyundai, i20 va spulbera pur și simplu concurența. Ne referim aici la Volkswagen Polo și Ford Fiesta.

Hyundai i20 vine cu o parte frontală mai îndrăzneață. Grila radiatorului este mai mare, bara are un desen mai sportiv, iar prizele de aer au dimensiuni mai mari, în timp ce farurile noi sunt alungite către montanți.

Partea posterioară este dominată de stopurile cu semnătură în forma literei “Z”, unite de o bandă luminoasă LED. Sub aceasta apare un difuzor de aer fals.

Asiaticii au pregătit pentru mașina de oraș și o cabină nouă, iar pe lista de opțiuni își vor face apariția un instrumentar de bord digital și un ecran tactil mai mare, pentru redarea sistemului multimedia.

Sud-coreenii păstrează încă misterul în privința specificațiilor tehnice, dar în gama de motorizare sunt așteptate motorul turbo de 1.0 litru T-GDi cu trei cilindri și motorul aspirat de 1.2 litri cu patru cilindri, care funcționează și sub capota modelului Kia Rio.

Hyundai se gândește ca noua generație a lui i20 să aibă și o versiune electrificată. De asemenea, va fi disponibilă o versiune N veritabilă, nu doar una N Line. Aceasta va fi pusă în mișcare, cel mai probabil, de un motor turbo de 1,6 litri cu patru cilindri, care dezvoltă aproximativ 200 de cai putere, conform promotor.ro.