Cristian Borcea are un nou job! Ce face în pușcărie

22 sept. 2019
Cristian Borcea are un nou job! Ce face în pușcărie

Cristian Borcea s-a reprofilat. Condamnat în Dosarul Retrocedărilor, acesta are un job în pușcărie. Fostul patron al clubului Dinamo nu pierde vremea în închisoare și muncește pentru a-și reduce pedeapsa.

Fostul impresar Ioan Becali a dezvăluit cu ce se ocupă Borcea în închisoare. Acesta a mărturisit că discută des cu Borcea.

„Vorbesc cu el de doua-trei ori pe saptamana. E bine. Ma rog, e bine…Cand iesi la munca dimineata si te intorci seara, e bine! Pentru ca esti la munca, nu mai esti acolo! El, practic, doar doarme la inchisoare. In rest munceste pentru a-si castiga zilele. Munceste la un depozit de ambalaje. Acolo are penitenciarul contract”, a spus Ioan Becali la Digi.

Cristian Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Acesta se află la Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis și Liviu Dragnea.

Tot în acest dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit 5 ani. Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a primit 9 ani de închisoare.

Borcea ar fi prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. Acesta fost eliberat condiționat pe 2 iulie 2018 în Dosarul Transferurilor. Ioan şi Victor Becali, George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu au fost și ei eliberați condiționat.