Culiță Sterp îi dă lovitura de grație lui Carmen de la Sălciua! Cine este noua lui iubită? A arătat-o tuturor

26 dec. 2020
Culiță Sterp îi dă lovitura de grație lui Carmen de la Sălciua! Cine este noua lui iubită? A arătat-o tuturor
Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele în această perioadă

Culiță Sterp este în forma maximă în acest final de an. Înainte să plece în Republica Dominicană, unde va fi concurent în echipa Faimoșilor de la Survivor România, artistul are grijă să lase toate lucrurile în ordine. Mai întâi a lansat melodie după melodie, iar acum le-a prezentat-o fanilor pe noua lui iubită.

Deși s-a zvonit că în ultima vreme, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua ar fi devenit extrem de apropiați, iată că zvonurile au fost infirmare. Cântărețul de muzică de petrecere a postat pe facebook o fotografie cu Daniela Iliescu. Acesta este noua, dar și fosta lui iubită. Cei doi se despărțiseră în urmă cu puțin timp și se pare că acum s-au și împăcat.

Cine este noua iubită a lui Culiță Sterp

Anul ăsta, Dumnezeu mi-a dăruit cel mai frumos cadou. Pe tine! ❤️„, a scris Culiță pe Facebook, ca și comentariu la fotografia cu Daniela, o tânără cu care este împreună de câteva luni și despre care a spus că ar fi femeia vieții lui. Dar cum aceasta este un mare cuceritor, este greu să și fie crezut când face astfel de declarații.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, actuala iubită a cântărețului

În mod normal, artistul ar fi trebuit să se afle acum la Londra, să cânte împreună cu Carmen de la Sălciua la un eveniment privat, doar că restricțiile impuse de noua mutație a COVID-19 pe teritoriul Marii Britanii le-a cam dat planurile peste cap. Cei doi erau cazați și în același hotel, iar fanii erau convinși că cei doi vor redeveni un cuplu.

Culiță Sterp, împreună cu Ella de la Puterea Dragostei

Doar că artistul a avut alte preocupări în ultime vreme. A mers la Spitalul Județean Timișoara pentru a le cânta medicilor colinde, în semn de mulțumire pentru tot ceea ce fac în această perioadă, iar apoi a lansat două noi clipuri.

Unul dintre acestea cu Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și fosta iubită a lui Jador.

Gata oameni buni! 😍 Unul dintre cadourile noastre pentru voi , e aici! ❤️ o melodie compusă de mine , si interpretata alături de colega mea talentata Ella Tina , pentru voi! Decideți voi câte #share-uri merită! 🙈 Sunt sigur că o să vă regăsiți cât mai mulți în aceasta melodie , pentru că este exact din trăirile unui om, din viața noastră! Noi ne-am făcut datoria , acum e rândul vostru, daca vă place , să o #distribuiti mai departe! Va asteptam si cu un comentariu pe Youtube! Vă pupam si va mulțumim din toată inima! Sărbători fericite , oameni buni! ❤️”, a scris Culiță pe facebook în Ajunul Crăciunului.

Iar pe 26 decembrie a mai lansat încă un clip cu Cristi Tiran. Așa că înainte să plece la Survivor România, Culiță s-a asigurat că le lasă fanilor ce să asculte cât va lipsi din peisajul muzical.

De precizat că și Jador a scos în urmă cu câteva luni un clip cu Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, iar melodia s-a bucurat de mare succes ajungând pe locul 1 în trending Youtube.