Cum arată și ce studii are Georgiana, iubita lui Jador? Susține că a plecat la Survivor România ca să o uite pe ea

25 ian. 2021
Cum arată și ce studii are Georgiana, iubita lui Jador? Susține că a plecat la Survivor România ca să o uite pe ea
Jador susține că suferă după fosta lui iubită Georgiana

La primul consiliul de eliminare de la Survivor România, Jador a fost favoritul publicului, astfel că el a fost nevoit să nominalizeze un concurent. Deși părea în mare formă și din punct de vedere sportiv, dar și al show-ului pe care-l făcea, colegii lui l-au taxat pentru derapajele lui.

Zannidache a fost cel care l-a criticat cel mai mult și i-a spus direct că nu este deloc în regulă cum se comportă și că este mult prea plin de el. Se pare că fanii Survivor România au fost în asentimentul lui pentru că la următorul consiliu, el s-a clasat pe locul 1 în preferințele publicului.

De ce a acceptat Jador să vină la Survivor România

Probabil de acum Jador își va schimba atitudinea, mai ales că el adoră să fie în centrul atenției, iar faptul că deja nu mai este numărul 1 pentru fani reprezintă o lovitură puternică. Pentru prezența lui la Survivor România, cei de la voceabanilor.ro susțin că artistul ar fi plătit de Kanal D cu sume cuprinde între 4500-7000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în concurs.

Cu toate acestea, Jador spune că el a acceptat să vină în jungla din Republica Dominicană pentru a o uita pe fosta lui iubită, Georgiana, de care s-a despărțit în anul 2016, dar cu care s-a tot împăcat de atunci pentru perioade scurte. De altfel, cântărețul de manele a bifat numeroase cuceriri, iar relația cu Ella de la Puterea Dragostei a făcut multe furori pe internet.

Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador

Georgiana Elisei are 27 de ani și pare a fi o fată așezată, concentrată pe carieră și familie. Aceata a absolvit cu succes cursurile Universității Politehnica din București și se pare că nu ar fi avut niciun alt iubit cu excepția lui Jador, deși este foarte frumoasă. Acum, însă nu ar mai vrea să audă de el pentru că acesta ar fi înșelat-o și amăgit-o de prea multe ori.

Georgiana, fosta iubită a lui Jador

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a spus Jador în prima săptămână la Survivor România într-o discuție cu Amna, care a fost deja eliminată.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a conchis artistul, care chiar și în episodul de duminică, atunci când au câștigat proba de comunicare a spus că și-ar dori să primească un mesaj de la ea.