Cuplu bombă în showbiz! Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut! Până acum au ținut totul secret

07 sept. 2019
Cuplu bombă în showbiz! Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut! Până acum au ținut totul secret

Mihai Mitoșeru nu trăiește cea mai roz perioadă a vieții sale. După o relație cu suișuri și coborâșuri, acesta a decis să divorțeze de cea care i-a fost alături mai bine de 13 ani. Noemi s-a mutat de acasă deja de trei luni, iar acum urmează să parafeze despărțirea și în fața notarului.

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?”, a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

Cum au ajuns Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru un cuplu

Nu mulți știu, însă despre relația pe care Oana Zăvoranu a avut-o cu actorul. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste acum mult timp. Bruneta a mărturisit totul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Ea a povestit cum a ajuns să-l cucerească pe Mihai Mitoșeru, de care se simțea foarte atrasă.

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila”, a recunoscut Oana Zavoranu la Antena Stars. „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Dar nici relația cu Pepe nu a rezistat până la urmă, iar actrița din Sacrificiul este căsătorită acum cu Alex Ashraf.