Cuplu șoc în lumea mondenă! Cu cine se iubește Andreea Antonescu după divorț: Și el e vedetă TV

10 oct. 2019
Cuplu șoc în lumea mondenă! Cu cine se iubește Andreea Antonescu după divorț: Și el e vedetă TV

Cuplu șoc în lumea mondenă. Andreea Antonescu și-a refăcut viața la scurt timp după divorț. Vedeta iubește din nou, dar nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea cucerire.

Noul iubit al Andreei Antonescu este, la rândul său, o vedetă cu apariții televizate.

Cu cine se iubește Andreea Antonescu

După o perioadă neagră în dragoste se pare că a răsărit soarele și pentru Andreea Antonescu. Andreea a fost surprinsă de spynews.ro alături de noul ei iubit.

Apare aproape în fiecare zi la televizor, este tânăr, chipeş şi toate femeile sunt amorezate de el. Totuși, doar fosta componentă a trupei Andre a reușit să-I cucerească inima.

Este vorba despre Ştefan Manolache, reporter la Acces Direct de la Antena 1. Cei doi au fost surprinși în momente tandre şi pline de iubire.

Mai întâi, cei doi au fost surprinşi în timp ce plecau de la studio şi se îndreptau spre un supermarket. După ce au petrecut ceva timp printre rafturi, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache s-au îndreptat spre casa de marcat pentru a achita cumpărăturile. Dar pentru ca cina să fie perfectă, Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache au mers şi la cofetărie, acolo de unde nu au plecat cu mâna goală.

Andreea Antonescu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, atunci când a dat marea lovitură în muzică, alături de Andreea Bălan. Cele două au format trupa Andre. După mai mulți ani plini de succes cele două s-au despățit și fiecare și-a continuat cariera solo.