Dan Bitman se însoară pentru prima dată! Mireasa, cu 33 de ani mai tânără ca el. Este și ea tot celebră

07 mai 2020
Dan Bitman se însoară pentru prima dată! Mireasa, cu 33 de ani mai tânără ca el. Este și ea tot celebră
Dan Bittman a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, alături de trupa sa Holograf

Dan Bitman nu renunță la planurile sale de nuntă. Apropiații acestuia spun că artistul este decis să oficializeze relația cu iubita lui, mai tânără cu 33 de ani decât el. Monica Odagiu (24 de ani) este și ea tot cântăreață, iar zvonuri despre idila ascunsă pe care ar avea-o cu solistul trupei Holograf sunt de mult timp. De altfel, cei doi au scos și o piesă împreună.

Jurnaliștii de la Libertatea au dezvăluit că Bitman s-a mutat de acasă în luna februarie, pentru a putea fi alături de noua sa dragoste. Decizia a luat prin surprindere pe toată lumea. Cântărețul locuia cu partenera sa de viață, Liliana Ștefan, cu care are și trei băieți. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, dar sunt împreună de 25 de ani.

Ce spune partenera de viață a lui Dan Bitman

Renumita textieră l-ar fi iertat de multe ori pe Dan Bitman pentru derapajele sentimentale pentru că aceste revenea mereu, înapoi acasă. De data aceasta, însă lucrurile s-au schimbat și cum subliniază și cei de la playtech.ro, acesta este decis ca pentru prima dată în viața lui să oficializeze relația cu Monica Odagiu. Lilian Ștefan a ales să fie discretă și nu a dorit să facă niciun comentariu pe subiect.

Curios este că tânăra cântăreață postează des filmuleț pe rețelele de socializare, împreună cu sora sa, Ana și nu pare să recunoască oficial relația cu Bitman. În ultima perioadă, cei doi amorezi nu au mai fost văzuți împreună deoarece pandemia a impus izolarea la domiciliu.

Rămâne de văzut dacă solistul de la Holograf își va duce până la urmă iubita pentru care a plecat de acasă, la altar.