Dan Capatos are o nouă asistentă. După Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu, noua colegă este o prezență la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată

12 ian. 2021
Dan Capatos are o nouă asistentă. După Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu, noua colegă este o prezență la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată
Dan Capatos la o petrecere

După 13 ani de Antena 1, Dan Capatos s-a văzut nevoit să accepte noul contract propus de patronat și să treacă pe Antena Stars, unde va fi urmărit de luni până vineri, începând cu ora 22.30. Decorul este altul, iar emisiunea lui vine cu o surpriză imensă: o nouă colegă.

După Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Ramona Gabor, Mădălina Pamfile, Loredana Chivu, Eva Kent sau Ana Mocanu, acum Dan Capatos o va avea în platou în fiecare ai alături de el pe actrița Paula Chirilă. O schimbare completă de paradigmă. Aceasta are multă experiență ca prezentatoare.

Alături de Dan Capatos, va rămâne și actorul Cătălin Bordea, astfel că cel de-al 27-lea sezon ca continua și cu acesta în prim plan. Pentru perioadă a stat sub semnul întrebării integrarea lui la X-stra Night Show, dar în cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat.

Cine este Paula Chirilă

Paula Chirilă are 45 de ani și în trecut a prezentat o emisiune matinală pe Kanal D, apoi Mireasă pentru fiul meu și mai tot timpul a avut proiecte tv, unde s-a descurcat foarte bine.

Paula Chirilă a prezentat în trecut mai multe emisiuni tv la Antena 1 și Kanal D

Pe plan personal, Paula Chirilă nu traversează cea mai roz situație. Aceasta a divorțat în urmă cu mai mulți ani de soțul ei și a tot încercat relații, chiar și cu bărbați mai tineri decât ea, dar nimic nu s-a legat. Acum își dorește un bărbat mult mai matur decât ea, care să-i fie alături și să o susțină în tot ceea ce face.

”În primul rând să vrea să stea lângă mine, să existe chimie între noi, pentru că dacă nu, e istorie. Să fie un om echilibrat și simpatic. Nu toți cei care îți zâmbesc în față și umplu cu like-uri tot felul de papacioaice. Si astea sunt niște semne. Nu mai permit asta. Vreau să fie un om loial și să aibă succes, să întâmple el viața, nu să aștepte să i se întâmple”, a mărturisit Paula Chirilă la Antena Stars!