Dani Oțil, accident la raliu! În ce stare se află acum vedeta de la Antena 1

29 sept. 2019
Dani Oțil, accident la raliu! În ce stare se află acum vedeta de la Antena 1

Vedeta Antenei 1, Dani Oțil, a trecut prin mari emoții în acest weeken. Coprezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a suferit un accident în Total Transilvania Rally. La câteva ore, organizatorii competiției au oferit primele detalii despre starea acestuia.

Cunoscut ca un împătimit al motoarelor, Dani Oţil a participat la Total Transilvania Rally, unde, sâmbătă dimineaţă, a avut un mic accident. Prezentatorul tv de la Antenă a ieşit din decor şi autoturismul în care se afla s-a oprit între copaci.

Cum se simte Dani Oțil după accident

Pasionat de maşini puternice, Dani Oţil nu putea lipsi de la acest raliu. Participă constant la aceste evenimente de ani de zile. De această data, a avut ghinion şi a ieşit din decor, maşina lui ajungând direct între copaci!

În urma accidentului, maşina echipajului cu numărul 500 a fost avariată. Din fericire, Dani Oţil şi Marc Banca se află în afara oricărui pericol, „ieşind” din autoturism fără nicio zgârietură! De asemenea, nu au fost alte persoane rănite la această competiţie.

Totul a fost făcut public de către reprezentanţii Total Transilvania Rally, pe pagina oficială. Mai mult, echipajul lui Dani Oţil nu este singurul care a avut astfel de probleme. Mai multe probe au fost cu ghinion pentru concurenți.

„Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială “Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului “Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor pe Dângău”, se arată în comunicatul Total Transilvania Rally.