Daniel Buzdugan, internat de urgență la spital! Ce a pățit celebrul om de radio

19 oct. 2019
Daniel Buzdugan, internat de urgență la spital! Ce a pățit celebrul om de radio

Șoc total în presă. O mare vedetă a ajuns pe patul de spital. Cunoscutul om de radio, Daniel Buzdugan, trece prin clipe grele. S-a internat de urgență.

Chiar vedeta a transmis de pe patul de spital ce probleme are. Este vorba despre ceva foarte grav.

Daniel Buzdugan are pneumonie

Vedeta radio trece prin clipe neplăcute. Daniel Buzdugan are pneumonie. A ajuns de urgență la spital. Celebrul om de radio s-a simțit rău și a făcut febră, iar medicii i-au dat vești proaste. Ei l-au diagnosticat cu pneumonie.

Chiar Buzdugan a fost cel care a anunțat că are probleme de sănătate destul de serioase. „O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruși. Nașpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopți nedormite. Iar voi să vă bucurați că sunteți bine, jur că trebuie să vă bucurați. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain și mai vorbim”, a scris celebrul prezentator, pe o rețea de socializare.

Daniel Buzdugan, actor, vedetă de radio și TV

Daniel Buzdugan a a terminat Facultatea de Teatru a Universității de Arte G. Enescu din Iași. Pe lângă actorie, acesta a fost prezentator TV și jurat la showul de divertisment Spash Vedete la apă.
Buzdugan este cunoscut ca omul farselor și al aroganțelor datorită farselor pe care le face la emisiunea Morning ZU de la Radio ZU.

Ce nu se știe despre Buzdugan este că mai întâi a dat la Facultatea de Filozofie, unde a picat examenul de admitere. Imediat s-a angajat la o bancă. În paralel cu munca s-a pregătit pentru o altă admitere la facultate. A dat examenul la Facultatea de Teatru unde a luat din prima.