Daniela Crudu s-a operat din nou! Este de nerecunoscut. Nu mai seamănă cu ea

03 sept. 2019
Daniela Crudu s-a operat din nou! Este de nerecunoscut. Nu mai seamănă cu ea

Daniela Crudu a ajuns celebră după ce a fost mai mulți ani asistentă tv la Antena 1, mai întâi la emisiunea matinală, Neața cu Răzvan și Dani, iar apoi la show-ul de noapte al lui Dan Capatos. Corpul și chipul vedetei a trecut, de-a lungul timpului, prin multiple transformări, astfel că astăzi aceasta a ajuns de nerecunoscut.

Implanturile cu silicon au fost chiar prima intervenție a ei, de când era foarte tânără. Recent a considerat că nu erau suficient de mari, astfel că acum are un piept voluminos și o talie foarte mică. Merge aproape zilnic la sala de fitness, urmează un regim alimentar destul de strict și pare că a făcut o obsesie pentru felul în care arată.

Aceasta a postat acum câteva zile o fotografie cu ea, în vacanță, în Italia în care-și pune în evidență noile silicoane gigantice.

Nu mai seamănă cu ea

Într-adevăr contractele de imagine curg pentru brunetă, dar Daniela Crudu de altă dată nu mai există. Noua înfățișare arată practic o altă femeie, diferită complet de cea care mai păstra urme naturale. Comparând două fotografii cu aceasta, înainte și după operații, este greu de recunoscut, ea mai păstrându-și practic doar ideea de păr lung, și acesta îmbogățit cu extensii de păr.

„Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai contează și de exemplu, dacă îți schimbi formă sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea.

Sprancenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. A și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele”, povestea Daniela Crudu la un moment dat, într-o emisiunea de la Antena Stars.

În stânga, o fotografie cu Daniela Crudu, când prezenta Meteo la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani și când nu apelase în exces la medicul estetician. De altfel, aceasta a început să exagereze cu numărul mare de intervenții în ultimii ani, fiind un trend printrele divele de Dorobanți.