Daniela Crudu și-a arătat fața! Cum arată după bătaia dată de iubit

25 feb. 2020
Daniela Crudu și-a arătat fața! Cum arată după bătaia dată de iubit

Daniela Crudu a luat o bătaie gravă, în urmă cu două săptămâni. Iubitul croat a lovit-o, din gelozie, după o seară petrecută în club.

Acum, se pare că vedeta a trecut peste urâtul episod și a apărut în public. În ultima perioadă, Crudu a apărut pe rețelele de socializare fără a se arăta la față. Bruneta a postat imagini și filmări doar cu corpul.

Din imagini se observă că bruneta nu are niciun semn pe față.

În urma bătăii, Daniela nu i-a făcut nicio plângere lui Sego Dubravko. Potrivit ultimelor informații, fostul iubit chiar ar vrea să se împace cu ea, iar vedeta i-ar fi pus o condiție. Vrea să aibă o discuție în prezența surorii sale și a tatălui său.

Cine este iubitul Danielei?

Sego este un tip cunoscut în capitala Croației, Zagreb. Acesta ar avea mai multe afaceri necurate. Fostul iubit al Danielei deține mai multe afaceri imobiliare în Croația, un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split.

Acesta ar avea o avere ce trece de 6 milioane de euro.

Adevăratul motiv pentru care a fost bătută

S-a zvonit și faptul că Daniela ar fi fost bătută din alt motiv. Bruneta i-ar fi luat 70.000 de euro din contul iubitului. Acesta s-ar fi înfuriat când a aflat.

Sora sa spune că iubitul Danielei ar fi făcut o criză d egelozie în acea seară. Totul din cauza unor persoane care au venit la Daniela în acea seară. Acesta nu înțelege că ea este o vedetă și este cunoscută de întreaga țară.

”După ce au fost la restaurant să mănânce, s-au dus într-un club, și de acolo a început totul… avea și câteva pahare luate… și a devenit gelos pe admiratorii Danielei. A avut un moment de nebunie.”, a mai spus Ana-Maria.