De necrezut! Cât câștigă Adela Popescu la Pro Tv? Are salariul mult mai mic decât soțul ei

de:
20 iun. 2020
De necrezut! Cât câștigă Adela Popescu la Pro Tv? Are salariul mult mai mic decât soțul ei
Adela Popescu

Adela Popescu este prezentatoarea emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv. Deși emisiunea este destul de urmărită, se pare că îndrăgita vedetă nu câștigă atât de mult pe cât se așteptau fanii. Ba din contră, are un salariu mult mai mic față de soțul ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de ceva timp și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. Împreună au doi copii, iar deși au aceași pasiune, televiziunea, cei doi au hotărât să lucreze în locuri total diferite.

Astfel, Adela Popescu este prezentatoarea emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv, iar soțul ei, Radu Vâlcan participă la emisiunea ”Insula Iubirii” de la Antena 1.

Puțini știu însă ce salarii au cele două vedete și ce diferență majoră este între veniturile celor doi soți.

Ce salariu are Adela Popescu?

Potrivit ultimelor informații, în urmă cu un an, Adela Popescu câștiga pentru postul de prezentatoare tv de la Pro Tv, suma de 2000 de euro lunar. Important de știut este faptul că această sumă este primită pentru un program de două ore și jumătate, atât cât durează emisiunea.

Pe de altă parte, soțul ei, Radu Vâlcan primește aproximativ 10.000 de euro lunar pentru ”Insula Iubirii”. Diferența dintre cele două salarii o face numărul de telespectatori. Emisiunea de la Antena 1 este un show mult mai urmărit decât cel de la Pro Tv, iar zvonurile susțin că soțul Adelei Popescu ar avea un contract pe termen lung.