De necrezut! Ce facultate de prestigiu a absolvit manelistul Jador! A dat chiar și la master

11 mai 2020
De necrezut! Ce facultate de prestigiu a absolvit manelistul Jador! A dat chiar și la master

Jador este unul dintre cântăreții de manele din generația nouă, care a reușit într-un timp record să cucerească Youtube-ul. Popularitatea lui a explodat după prezența în emisiunea Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D și prezentată de Andreea Mantea.

Imediat ce a ieșit din reality show, concertele au început să vină pe bandă, iar tariful lui a crescut enorm, ajungând să încaseze chiar și 50.000 de euro lunar, bani pe care i-a împărțit, însă și cu instrumentiștii lui. Pentru o cântare, el ar cere 4000 de euro, conform surselor media.

Puțin știu că Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumutrescu este absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale. Mai mult, acesta este și masterand.

Din ce familie provine

În toamna lui 2018, acesta s-a lăudat prietenilor cu diploma de licenţă și le-a spus că are de gând să-şi continue studiile. „Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a postat Jador. „De ce nu scoți o melodie cu tema asta, “Sunt țigan cu facultate”!?”, i-a transmis un amic. “Nu sună rău”, a răspuns Jador.

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, se prezintă Jador pe rețelele de socializare.

Tags: