De necrezut! Dieta minune pe care Naomi Campbell o folosește. Cum se menține slabă mereu

de:
06 iun. 2020
De necrezut! Dieta minune pe care Naomi Campbell o folosește. Cum se menține slabă mereu

Naomi Campbell a împlinit 50 de ani și continuă să strălucească. Puțini știu însă, că în spatele unei apariții de succes, se află o dietă strică pe care vedeta o ține de foarte mulți ani fără pauze. Bucătarul divei a povestit tot.

Sean John, unicul bucătar al supermodelului de peste 10 ani, a declarat că în dieta pe care Naomi Campbell o ține, este prevăzută o singură masă pe zi.

Potrivit acestuia, Naomi nu cunosumă produse lactate, pui sau alimente care conțin gluten.

„Gătesc pentru ea de peste 10 ani. Are proprii angajați acasă, dar eu îi pregătesc o singură masă bună pe zi, care este curată și foarte sănătoasă”, a afirmat Sean John, citat de The Mirror.

„Ea este un ital, adică are un stil vegetarian curat. Iar atunci când călătorește, eu îi pregătesc mesele. Nu mănâncă mâncare din avion”, a mai spus bucătarul vedetei.

În luna aprilie a acestui an, Naomi confirma acest lucru.

„Îmi mănânc prânzul. Prânzul este cina mea, deoarece mănânc o singură dată pe zi”,  spunea Campbell.

Ce mânâncă în oraș?

Și ieșitul în oraș este diferit pentru Naomi Campbell, deoarece diva este foarte pretențioasă.

„Nu comandă niciodată de la restaurant. Nu găsești niciodată în meniu ce vrea ea. Spune, „Fă-mi ceva, dar ce nu se află în meniu”, așa că este întotdeauna vorba de un proces de creație.

Trebuie să aibă gust. Nu poți doar să pui sare și piper în ea. Eu nu mai fac asta, dar ea știe. Trebuie să existe condimente sau ierburi”, a dezvăluit Sean John.

Mănâncă și dulciuri

În spatele acestei diete stricte se află și o parte de răsfăț. În urmă cu câteva luni, diva a mărturisit că în ziua de duminică consumă diferite deserturi și prăjituri.

„Duminica este ziua mea de răsfăț, așa că fac deserturi, prăjituri și budinci”, spunea Campbell.