De necrezut! Margherita de la Clejani renunță la cariera muzicală. Vedeta s-a reprofilat. Ce domeniu a ales

de:
25 iun. 2020
De necrezut! Margherita de la Clejani renunță la cariera muzicală. Vedeta s-a reprofilat. Ce domeniu a ales

Margherita de la Clejani a ajuns în ochii internauților după ultimul eveniment în care a fost surprinsă drogată la volanul autoturismului său. Deși vedeta este cunoscută în domeniul muzical, se pare că în perioada pandemiei aceasta s-a reprofilat. 

Având în vedere faptul că industria muzicală a fost grav afectată de restricțiile impuse în timpul pandemiei, Margherita de la Clejani a găsit o modalitate inedită de a face bani.

Vedeta s-a reprofilat pe modă, iar lucrurile nu se opresc aici. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani s-a mișcat repede deschizându-și și o linie de haine în care are mare încredere că va fi foarte productivă.

”Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a spus Margherita la Antena 1.

Adio carieră muzicală

Noua pasiune a vedetei pare a fi mai presus decât industria muzicală. Astfel că, Margherita a hotărât să nu mai participe la evenimente și la petreceri, iar muzica va rămâne pentru ea doar un hobby.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a mai spus Margherita.